Kvaliteten

I Knud Kristensen Møldrup bestræber vi os på, at kartoflerne når frem til kunden, i den bedste kvalitet. Alle kartoflerne bliver håndsorteret, målt og vejet inden vi sender kartoflerne afsted, derudover bliver kartoflerne jævnligt efterset af den danske landbrugsstyrelse, for at sikre at de certificerede læggekartofler overholder den gode kvalitet, samt diverse krav.

 

Virksomheden har lang tradition for at kunne imødegå kundernes behov og har derfor mulighed for at sortere kartoflerne i alle størrelser og efter alle behov. Vi overholder alle de nationale og internationale krav for dyrkning, produktion og salg af læggekartofler.

 

I det danske land har vi årligt ca. 171 regnvejrsdage, som er med til at give de optimale forhold for dyrkningen af kartofler. De nordiske forhold, skaber rammerne om en sund planteavl, med gode vækstmuligheder for kartoflerne.

Global Cap Certificering

I 2020 blev Knud Kristensen ApS GLOBALG.A.P. certificeret, Global Gap er anerkendt verden over og giver producenter mulighed for at få deres produkter certificeret, og dermed få adgang til det globale marked indenfor landbrug mm.

Med dette samarbejde sikrer Knud Kristensen ApS en høj standart inden for avl og salg af kartofler.